top of page
  • Writer's pictureHeleen Reijns - van Donselaar

Ondanks Corona, werken we gewoon door!

Updated: Apr 7, 2020


Ondanks Corona, gaat het werk hier 'gewoon' door, zij het op afstand. Geen enkel probleem! Gisteren heb ik voor het eerst via videobellen een klant kunnen helpen met een kleur- en materiaaladvies. Even onwennig, maar wel ontzettend leuk. Na het telefoongesprek, heb ik alle besproken onderdelen en adviezen voor ze onder elkaar gezet en via de mail verzonden. Zij kunnen nu verder met het realiseren van hun droominterieur. Corona krijgt ons niet klein, het maakt alleen maar inventiever en creatiever! Naast dat het werk zo goed als door gaat, ben ik achter de schermen druk bezig met de nieuwe huisstijl en de website, hele klus, maar wat is dit leuk om te doen zeg. Binnenkort starten we echt met een frisse start, ik kan niet wachten! En kan ik in de tussentijd iets voor je betekenen op het gebied van interieurontwerp en -advies, neem gerust contact met me op, want het gaat prima, zo op afstand :)28 views0 comments

Comments


bottom of page